Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Raavildt.dk kører Subaru

Efter i mange år at have kørt Toyota Hilux, både gamle modeller og de helt nye 3,0 modeller med automatgear samt Landrover Defender, skulle Raavildt.dk have en ny bil at komme rundt i Danmark med. Ligesom de fleste andre ejere af 4x4/AWD er det sjældent at jeg kommer ud i situationer hvor der er tale om decideret terrænkørsel, eller noget som minder om de ekstreme forhold som bilerne i et Dakar-Rally skal igennem.
Til Raavildt.dk's behov, som er kørsel overalt i terrænnet hvor vi kører på enge, marker og i skoven, hvor vi fotograferer råvildtet, faldt valget på en ny Subaru XV med symmetrisk 4-hjulstræk (AWD).
Subaru XV er ikke markant bedre til terrænkørsel end hverken Toyota Hilux eller Landrover Defender, men med køreegenskaber på landevejen som en personbil med alt i udstyr, overgår Subaru med flere længder både Hiluxen og i særdeleshed Defenderen. Sammenholdt med Subaru's vibreringsfri boxermoter med det lave tyngdepunkt, og et træk i et større omdrejningsfelt end andre motorer, lever Raavildt.dk's nye Subaru XV helt op til forventningerne.   

subauriskov1

Læs mere om Subaru  HER

subaru i skov 2

Læs mere om Subaru  HER

subaru i skov 1

Udskriv Email