Søg og du skal finde

Præsentation

Kim Lindgren, som står bag denne hjemmeside, er årgang 1959 og har gået på jagt siden, han fik jagttegn som 16-årig.

Han har altid haft dyr og levet blandt dyr. Han begyndte allerede som 12-årig at interessere sig for råvildtet. Dengang var han besat af tanken om at fange et stykke råvildt med lasso. Trods flere års forsøg lykkedes det aldrig at fange råvildtet med en lasso, selvom han var meget tæt på nogle få gange. Interessen for råvildtet er sidenhen aldrig forsvundet, tværtimod.

Efter han fik jagttegn, blev det noget lettere at "fange" råvildtet, da lassoen blev udskiftet med haglgevær og riffel.

Han har som nævnt hele sit liv interesseret sig for råvildtet, og siden år 2003 har han arbejdet professionelt med råvildtet som skytte på et gods på Sydsjælland.

Udover det traditionelle skyttejob med massivt opdræt og udsætning af fasaner og ænder, afvikling af alle former for jagter, terrænpleje med mere, har hans store interesse hele tiden været forvaltningen af råvildtet.

Resultaterne, han har opnået med råvildtet på dette revir, er enestående, da der før hans tiltræden aldrig tidligere var skudt en buk over 100 CIC-point på dette revir.

Da han stoppede som skytte på godset i januar 2010, var der skudt flere bronze-, sølv- og guldbukke på reviret, og på de ca. 400 hektar stod en sund råvildtbestand med 25 medaljebukke.

Han er autodidakt skytte, og i sit arbejde med råvildtet er han det, man kalder en udpræget autodidakt syntetiker.

Han står ved sine meninger og har skudt, monteret og naglet janteloven for mange år siden.

Sideløbende med sin livslange forskning af råvildtet har han været selvstændig erhvervsdrivende i 25 år, ligesom han har været registreret schweisshundefører siden år 2001.

{backbutton}


Udskriv E-mail