Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Nyt bukkekald på markedet

belblat bukkekal med trofæ.2Hvis du skal på brunstjagt efter bukke i år, vil jeg anbefale dig at købe det nyeste bukkekald på markedet.
Inden bukkekaldet blev færdigproduceret i år, har det været gennem 5 års udvikling, hvor konstruktionen af det nyudviklede bukkekald under brunsten i 2019 skulle stå sin endelige prøve. Man må nok sige at prøven blev bestået med den højest mulige karakter.
Det lykkedes nemlig via det nye bukkekalds finjusterede lyde/toner, og alm. jagtheld, at lokke en monsterbuk så tæt på jægeren, at han uden de store problemer kunne nedlægge én af de største bukke som nogensinde er skudt i Frankrig. 
Bukkens opsats vejede ved CIC opmålingen 904 gram brutto, og efter fratræk af de obligatoriske 90 gram endte den på 814 gram, hvilket resulterede i et endligt opmålingsresultat på hele 221,90 CIC point. 
5 ars udvikling

Det nye bukkekald er udviklet af Sam Neyt fra Belgien, som ikke er helt ny indenfor fremstilling af lokkekald, da Sam Neyt tidligere har udviklet nogle af verdens bedste kragekald. 
Det nye bukkekald har fået navnet Belblatt, hvilket Sam Neyt på engelsk begrunder med; "belle" is french for "nice", and "blatten" i german for calling roes.
Jeg har set og afprøvet det nye Belblatt bukkekald, som designmæssigt virker både lækkert og robust, og alle kan med lidt øvelse nemt frembringe de tre lyde/toner som bruges i forbindelse med brunstjagten, nemlig kontaktlyd fra lam, kontaktlyd fra rå samt hetzlyd fra rå. 
Hans-Jørgen Kirstein som diver hjemmesiden Kragejagt.dk, er blevet eneforhandler af Belblatt bukkekaldet i Danmark.
Skynd dig at bestille dit nye Belblatt bukkekald, da der pt. er et begrænset antal på lager.

Priser er kun kr. 230,- inkl. fragtomkostninger og kan bestilles ved at klikke HER
2219 cic buk

Udskriv Email